CSGO Regler

Allmänna regler

I ligaspelet ställs ert lag mot 5 andra lag. Varje vecka möter ni ett av lagen i en bäst av 1 (BO1). Varje matchvinst ger 3 poäng. Skulle matchen sluta oavgjord (15-15) får båda lagen 1 poäng. Laget med flest poäng efter alla sina 10 matcher är vinnare. Skulle flera lag ha lika många poäng är det inbördes möten som gäller.

Ligan är tänkt som en träningsliga och därför finns det inga priser. För att det ändå ska stå något på spel får det vinnande laget 5 biljetter till nästa års Gank-Zone (någon gång under våren. Exakt datum kommer senare).

Efter varje avslutad match ska en skärmdump tas av resultatet denna skickas in via “rapportera resultat” här på hemsidan. Poäng och spelarstatistik förs in i systemet så fort admins får tillfälle.

Spelschemat

Alla matcher är schemalagda onsdagar klockan 19:00. Om ert lag inte kan spela på utsatt tid går det bra att flytta matchen. I så fall ska motståndarna kontaktas minst 24 timmar innan matchstart. Detta görs via vår Discord. Om ni inte hör av er 24 timmar innan kan motståndarna begära WO. Detta görs genom att starta en tvist.

Tvist

Om ni anser att era motståndare på något sätt har misslyckats med att följa en eller flera regler kan ni som lag starta en tvist. Fyll i formuläret och beskriv problemet så återkommer vi så snabbt vi kan.

Server

Laget till vänster 

Kartor

Spelare

Ni får använda vilka spelare ni vill under ligaspelet. Den enda begränsningen är att en spelare som redan spelat för ett annat lag under samma säsong inte får spela i ett av de övriga fem. OBS! När ni anmäler ert lag är det viktigt att skriva med korrekta spelarnamn i formuläret. Utan rätt namn kan vi inte föra in korrekt statistik i systemet. En spelare får endast spela under ett namn under säsongen. Det är alltså inte tillåtet att byta konto.

Kontakt

För kontakt med motståndare används vår Discord. För kontakt med admin använder ni formuläret under kontakt.